Бързо, лесно, вкусно
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
10 Януари 2017, 07 МИН.
Руло-кавърма с фурми и праз
Виж още
                        Време за приготвяне: 90 мин

Нужните продукти:vlcsnap-2017-01-10-10h31m08s337
1 и ½ кг свински врат цял
100 г фурми
3 стръка праз
2-3 сухи чушки
1 суха люта чушка
50-100 г орехи
1 кг картофи
олио
червен пипер
сол и черен пипер

vlcsnap-2017-01-10-10h31m25s493Начин на приготвяне:
Разлистете свинския врат да стане на един пласт. Разчукайте го през найлон. Овкусете със сол и черен пипер.
Нарежете праз и го запържете в тиган с малко олио.
Добавете нарязани сухи чушки, люта чушка и орехи.
Махнете костилките на фурмите, нарежете ги на ситно и ги добавете в тигана.
Запържете за още 5 мин, изсипете плънката върху разчуканото месо.
Навийте го на руло и го сложете в тава или глинен съд.
Пуснете отстрани няколко картофа. Покрийте с навлажнена хартия за печене.
Печете на фурна на 170 C за около 1 час.                    
Виж още