България днес
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
13 Март 2017, 87 МИН.
Какви възможности за лекари и пациенти дава Националния рамков договор за 2017?
Виж още
            Предаването „България днес“ от студиото в Благоевград:

Какви възможности за лекари и пациенти дава Националния рамков договор за 2017 – коментар в студиото на д-р Дафина Тачова – член на Управителния съвет на Българския лекарски съюз. 

Брокери отчитат повишение на цените на недвижими имоти в Благоевград. Кои жилища са предпочитани – ново строителство или старите панелни апартаменти, научихме от Мартин Кацарски – собственик на фирма за недвижими имоти. 

Община Благоевград ще осигури 20 работни места за хора в неравностойно положение. Гост по темата Мария Грозданова – директор на Дирекция „Европейски проекти и програми”. 

За своята инициатива а помогне на абитуриенти от социално слаби семейства ни разказа 24-годишния Николай Митков от Кюстендил. 

Представихме ви последната премиера на Драматичен театър „Никола Вапцаров” в Благоевград – „Световъртеж”. Гости в студиото Огнян Спиров и Биляна Дилкова - постановчици на спектакъла.          
Части
13 Март 2017, 10 МИН.
Апартаментите ново строителство са поскъпнали с около 10%
Апартаментите ново строителство са поскъпнали с около 10% през последната година. По-скъпо се продават и панелните
жилища в кварталите "Струмско" и "Еленово" на Благоевград. Според брокерите това е първото увеличение на цените на имотите през последните 5 години. Разговор в студиото с Мартин Кацарски – собственик на фирма за недвижими имоти.
Виж още