България днес
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
8 Март 2017, 57 МИН.
Какви са причините за увеличаването на пътно-транспортните произшествия в Русенско
Виж още
            Какви са причините за увеличаването на пътно-транспортните произшествия в Русенско и доколко има ефект от мобилните камери ще разберем от новия началник на сектор „Пътна полиция“ в Русе.

В Деня на жената пряко включване от работното място на полицейски инспектор Людмила Пенева, за да ви срещнем с една от многото жени с мъжки професии у нас.

Как младите хора да открият силните си страни, да развият потенциала си и такива качества и способности, които да им гарантират успешна личностна реализация? В Английската гимназия в Русе работят активно за намиране на решение на тази трудна задача, която стои пред българското училище.

Кои световни изпълнители ще гостуват на русенска сцена и кои са акцентите в съпътстващата програма тази година на предстоящите 57-ми Мартенски музикални дни.

За сборника с криминални разкази „Престъпни мисли“ – среща с автора Пламен Петков.

В предаването ще видите още:

Животновъди и земеделски стопани от Благоевградска област излязоха на протест днес в района на Сандански и блокираха пътя за граничен пункт „Кулата”.

Църква, граждани и районната здравна инспекция в Пловдив влязоха в съдебен спор заради високи децибели от звъна на камбаната на храма „Свети Георги” в град Първомай.

Ректори на висши училища от Северна България настояха за промяна в модела на финансиране на държавните университети, които са извън столицата.          
Виж още