България днес
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
20 Март 2017, 87 МИН.
Ще има ли проблем с доставките на лекарства за онкоболните
Виж още
            Ще има ли проблем с доставките на лекарства за онкоболните след променените правила за доставка, въведени от Здравната каса – ще проверим в болницата по онкология в Благоевград.

Готови ли сме за изборите, на ниво ли е организацията и подготовката и как да гласуваме – че гласът ни да бъде валиден, действителен – отговорите от председателя на РИК Благоевград Мартин Бусаров.

Ще се криминализира ли производството на неистински млечни продукти и как производителите ще доказват качеството на млякото? Разговорът е с животновъд, собственик на мандра от село Кавракирово, Петричко.

За нова тенденция за водене на дебати на английски език в националните състезания по чужди езици – ще разговаряме с първенците в България, ученици от Благоевград.

В България днес ще ви срещнем с Христина Палева и Лъчезар Кацарски – учител и ученик по поп и джаз пеене. Момчето вече има авторска песен, ще видим и клипа в предаването.

За критерия, за избора, за честта и признанието „Жена на годината“ - в "България днес" разговор с колегата Юлия Караджова, която е номинирана за Жена на годината на Благоевград.          
Части
20 Март 2017, 13 МИН.
Защо е необходим по-голям контрол на млякото?
Могат ли производителите на мляко и млечни продукти да доказват качеството и количеството на млякото? Защото това предвиждат внесените поправки в Наредба № 3, регламентираща дейността им. Защо
е необходим по-голям контрол на млякото, което купуваме от магазина и справедливо ли е да се криминализира използването на палмови мазнини в млечните продукти? Разговор в студиото с Георги Петров, производител на българско кисело мляко от село Кавракирово, Петричко.
Виж още