България днес
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
15 Март 2017, 86 МИН.
Световен ден на потребителя
Виж още
            В Световния ден на потребителите ще си припомним осемте основни права, залегнали в правилата за защита на потребителите, приети от ООН. Каква е равносметката от работата на регионалната комисия в Русе през изминалата година ще научим от ръководителя й Цветан Христов.

Какви са резултатите от свиканото днес извънредно заседание на областния съвет за тристранно сътрудничество по казуса със запечатаната Русенска корабостроителница? С новини от срещата в студиото е Христо Йорданов - председател на КНСБ в предприятието.

За предизвикателството „Буквоплет“ ще ни разкажат организаторите на събитието, което проверява езиковата култура на второкласниците от Русенска област.

Ще ни гостува писателят Живодар Душков, който утре вечер ще отбележи 70-годишния си юбилей с премиера на три от новите си книги.

Ще научим повече за предстоящата кампания за безплатни стоматологични прегледи в Русе, както и за голямото надиграване тази събота на „Русчуклийската среща“.

Ето и още теми от страната, по които работиха екипите ни в Пловдив, Варна и Благоевград.

По-високи заплати поискаха преподаватели от детските градини в най-големия пловдивски район «Тракия».

Шивачките от Дупница, които миналия месец протестираха заради неизплатени заплати, все още не са получили нито лев от бившия си работодател.

Язовирите във Варненска област се източват контролирано, проблемно остава състоянието на водоема „Елешница“.          
Виж още