България днес
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
10 Февруари 2017, 88 МИН.
В Деня на пчеларя – с какви притеснения го отбелязват днес производителите на мед
Виж още
            В предаването ще видите:

Продължава ли Русе да е водещ регион по злокачествени заболявания в страната - разговор с управителя на Комплексния онкологичен център д-р Камен Кожухаров

Какви са най-честите нарушения на трудовото законодателство, които установи през изминалата 2016-та година Инспекцията по труда в Русе ще научим от директора й Ирена Николаева.

Русенският университет е на първо място в България с одобрен бюджет от над 450 хиляди евро за мобилност по Еразъм+ със страни извън Европейския съюз. Как студентите се възползват от тази възможност за обучение в чужбина и какъв е ефекта от програмата ще разберем от заместник-ректора проф. Юлиана Попова.

Драматичният театър „Сава Огнянов“ с подарък към русенската публика за Деня на влюбените. За премиерата на спектакъла „Легло за трима“ ще разговаряме с режисьора Орлин Дяков и актьора Веко Великов, за когото ролята е дебютна на русенска сцена.

В Деня на пчеларя – с какви притеснения го отбелязват днес производителите на мед ще видите в пряко включване.

Пряко от голямата зала на Доходното здание ще ви срещнем и с авторите на изложбата „Театърът е любов“, която ще бъде открита тази вечер в 19 часа.

И още теми от страната:

40 възрастни мъже и жени от общинския дом за стари хора във Велинград могат да останат на улицата, ако се стигне до продажба на имота и затваряне на социалното заведение.
Две недоносени близначета от Варна успяха да направят първите си стъпки благодарение на рехабилитаторите от Дома за медико-социални грижи във Варна.
Протестиращите шивачки от Дупница получиха обещание, че ще им бъдат изплатени дължимите заплати.          
Виж още