България днес
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
9 Януари 2017, 90 МИН.
Зимната обстановка, която остава усложнена
Виж още
            Предаването „България днес" на 9 януари 2017 година се излъчва от студиото в Благоевград с водещ Йона Мавревска.

Следим зимната обстановка в цялата страна, която остава усложнена. В студиото ни гостува д-р Дафина Тачова - семеен лекар и педиатър, с която разговаряме за грипната епидемия, за лечението и последиците от грипа и как да се пазим след боледуването.

Какво очакват адвокатите от съдебната реформа през 2017 година разказва председателят на адвокатската колегия в Благоевград Иван Чолаков.

Промяната на минималната работна заплата от тази година провокира ли представителите на профсъюзните организации да съдействат за повишаване и на останалите работни заплати, които като цяло са ниски в държавния и производствения сектор. Как се приема от работодателите промяната на минималния осигурителен праг? Разговор с лидера на КНСБ в Благоевград Емануил Манолов и с работодателя Димитър Бакалов.

Как българско вино намери място на пазара в Япония и как се печелят български и чуждестранни търговци - гостуват ни двама енолози от винарска изба в благоевградското село Логодаж.          
Части
9 Януари 2017, 07 МИН.
За грипната епидемия, за лечението и последиците от грипа и как да се пазим след боледуване
За грипната епидемия, за лечението и последиците от грипа и как да се пазим след боледуване - разговор в студиото с д-р Дафина Тачова - педиатър в Благоевград.
Виж още