Бързо, лесно, вкусно
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
9 Март 2017, 07 МИН.
Домашна пърленка с масло, свинско и доматен сос
Виж още
                        Време за приготвяне: 20 минути

Нужните продукти:

vlcsnap-2017-03-09-12h05m39s22370 г масло
600 г готово тесто за пици и мекици
300 г свинско бон филе
200 г чери домати
4 скилидки чесън
½ връзка босилек
1 люта чушка

Начин на приготвяне:

vlcsnap-2017-03-09-12h03m16s67Разтопете маслото в тиган.

Свинското бон филе се нарязва на шайби около 2 см. и се разчукват на тънки парчета през найлон.

Тестото се разточва като за големи пърленики и се изпичат на барбекю или оребрен тиган.

Парчета от свинското се къпят за малко в маслото, слагат се върху изпечените хлебчета, които също се мажат с масло.

Отгоре се слагат чери домати с наситнен чесън и босилек, люта чушка и се сервира.                    
Бързо, лесно, вкусно
15 Март 2017, 07 МИН.
14 Март 2017, 07 МИН.
Виж още