Бързо, лесно, вкусно
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
7 Март 2017, 07 МИН.
Японска пилешка салата
Виж още
                        Време за приготвяне: 15 минути

Нужните продукти:

200 г пилешки гърди

1 зелена ябълка

1 консерва царевица

1 лимон

½ глава целина

1 с. л. горчица

½ ч. л. уасаби паста

1-2 с. л. соев сос

200 г майонеза

2 с. л. кисело мляко

½ връзка копър

сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

Нарежете пилешкото и го сварете на пара.

Обелете целината и я нарежете на кубчета, поръсете хубаво с лимонов сок и я сварете също на пара.

Когато са готови пилешкото и целината, ги охладете.

Почистете ябълките, нарежете ги и също поръсете с лимонов сок.

В купа сложете пилешкото, целината, ябълките, отцедена царевица, наситнен копър, черен пипер и сол. Разбъркайте.

Направете дресинг от уасаби паста, мека горчица, соев сос, майонеза, кисело мляко и настъргана лимонова кора.

Полейте салатата с дресинга, разбъркайте, охладете и сервирайте.                    
Бързо, лесно, вкусно
15 Март 2017, 07 МИН.
14 Март 2017, 07 МИН.
Виж още