Денят започва с Георги Любенов
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
7 Юни 2015, 116 МИН.
Скандали и равновесие в коалицията
Виж още
            Темите в предаването:

Скандали и равновесие в коалицията: Данаил Кирилов, депутат от ГЕРБ и председател на правната комисия в парламента.

За децата с любов: Султанка Петрова, депутат от ПФ.

Футболът като скандал: голямата уста Георги Атанасов.

Легенди от ефира - Божана Димитрова.

Как певецът Ангел тръгна по своя път.

На живо: часове преди финала на "Лачените обувки на българското кино".

Нося ви светлина: Валди Тотев в студиото.

Фестивал на музите и франкофоните "Солей" в Созопол.

Народният певец Николай Славеев в утрото на БНТ.          
Части
7 Юни 2015, 07 МИН.
Народният певец Николай Славеев в утрото на БНТ
В студиото на „Денят започва с Георги Любенов“ гостува народният изпълнител Николай Славеев.
7 Юни 2015, 07 МИН.
Фестивалът „Солей” в Созопол
За пети път Созопол бе домакин на единствения по рода си у нас франкофонски фестивал „Солей”. В рамките на фестивала бяха представени културата и изкуството на пет държави, членове на Международния франкофонски алианц. От 31 май до 7 юни европейската и световна култура, повлияна от френските традиции, привлече интереса на жителите и гостите на Созопол.
7 Юни 2015, 07 МИН.
Нося ви светлина: Валди Тотев в студиото
В студиото на „Денят започва с Георги Любенов“ гостува певецът и композитор Валди Тотев, автор на някои от най-известните песни на "Щурците" - "Огнен знак", "Помниш ли", "Среща с деня", "Навечерие".
7 Юни 2015, 07 МИН.
Преди финала на „Лачените обувки на българското кино”
Тази вечер от 20:45 часа е финалната Гала вечер на „Лачените обувки на българското кино”, на която зрителите ще изберат своя любим филм. Обществената медия ще предава финала на предаването и на голям екран пред Народния театър, откъдето ще има включвания на живо със зрители и специалисти. В „Денят започва с Георги Любенов“ репортерът Стефан Попов потърси мнението на студенти от НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" и на изпълнителния продуцент на предаването Ева Христовова.
7 Юни 2015, 07 МИН.
Легенди от ефира – Божана Димитрова
В студиото на „Денят започва с Георги Любенов“ гостува Божана Димитрова, радиоводеща, чието име е свързано с БНР и с емблематичното й предаване по програма "Хоризонт" "Разговор с вас".
7 Юни 2015, 07 МИН.
Как певецът Ангел тръгна по своя път
В „Денят започва с Георги Любенов“ новият репортер на предаването Стефан Попов ни срещна с Ангел Ковачев, който е сред популярните млади изпълнители в България. Доскоро бе едната половинка от дуета Ангел и Моисей, но вече е поел самостоятелно по своя си творчески път. Преди дни Ангел издаде първата си самостоятелна песен „Свободен“.
7 Юни 2015, 07 МИН.
Скандалът във ФИФА – коментар на спортния журналист Георги Атанасов
Известният спортен журналист Георги Атанасов коментира в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ скандала, който разтърси ФИФА. Той заяви, че световната футболна централа е мафиотска глобална корпорация, а Сеп Блатер е събирателен образ на сивата икономика на световния футбол.
7 Юни 2015, 07 МИН.
Султанка Петрова: В обществото ни има голям дефицит на ценности
В обществото ни има голям дефицит на ценности. Ние променихме ценностната си система, заяви в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ депутатът от ПФ д-р Султанка Петрова.

Стигна се до там, че в обществото непрекъснато се говори за материални придобивки. Не се говори за ценности, не се говори за български традиции, не се говори за възпитание. А възпитанието трябва да започне от семейството, да премине през училището, и след това в обществото, каза тя.
7 Юни 2015, 07 МИН.
Данаил Кирилов: Няма противозаконност по отношение на предложението на президента
Имаме основания да предполагаме, че ще имаме и референдум, и местни избори. Имаме внесено предложение от президента на Република България. Необходимо е решение на Народното събрание. Смятам, че с оглед изявените позиции на политическите партии, включително и на политическите консултации при президента, мнозинството от парламентарните партии и групи подкрепят провеждането на референдум. Това каза председателят на правната комисия в парламента Данаил Кирилов в предаването „Денят започва с Георги Любенов“.

Няма противозаконност по отношение на това предложение. Има опит на колегата Манолова да направи правна манипулация с правните норми. Така Кирилов отговори на Мая Манолова, която твърди, че внесеното предложение за провеждане на референдум от президента Росен Плевнелиев не е законосъобразно.

Ние подкрепяме въпросите така, както са зададени. Според нас те са допустими и отговарят на актуалното обществено очакване и проблематика, обясни още той.
Виж още