Добро утро с БНТ2
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
20 Март 2017, 58 МИН.
Международен ден на франкофонията
Виж още
            Вижте в предването „Добро утро с БНТ2” от студиото в Благоевград:

В международния ден на франкофонията ще говорим за реализацията на френскоговорящите, за чуждоезиоковото обучение и новата методика за успехи в образованието. По темата ни гостуват : Любов Коджабашева преподавател по френски език в езиковата гимназия в Благоевград и Кристина Траева – ученичка в езикавата гимназия в Благоевград. От тях ще научим по какви програми участват учители и ученици за популяризиране на френския език, изкуство и култура.

След 9.30 часа ,заместник-кметът по културата и хуманиратните дейности в община Благоевград-Христина Шопова ще представи музикалните събития,включени в програмата за франкофонския фестивалq който ще се проведе на 16 и 17 юни в областния град.          
Части
20 Март 2017, 15 МИН.
Фестивалът „Франкофоли”
Гост в студиото на предаването беше Христина Шопова, зам.-кмет по културата и хуманитарните дейности в община Благоевград. С нея разговаряхме за предстоящия фестивал „Франкофоли”, който ще се проведе в средата на месец юни в Благоевград. Кои са изненадите тази година и каква е програмата на франкофонския фестивал? С какви специалитети ще изненадат ресторантите в Благоевград гостите от Франция, които се очаква да пристигнат за фестивалните дни? Вижте и повече за френската кухня във видеото!
Виж още