Извън играта
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
10 Декември 2016, 35 МИН.
Белослава в „Извън играта“ – 10.12.2016
Виж още
            Тази седмица гост в предаването „Извън играта“ БНТ HD ще бъде една от най-изисканите певици от българската поп сцена – Белослава.

Пред водещата Люба Пашова  тя ще повдигне завесата на личния си живот и ще разкрие тайната на хамоничните семейни отношения с половинката ѝ - артиста Евгени Йонов. Освен в житейския път, талантите им си дават среща в съвместното им „Ателие“ – ресторантчето в арт стил, където Белослава обича да твори в кухнята със същата страст, с която създава и песните си. Коледна традиция в дома на Белослава е аромата на ванилия, канела, джинджифил да бъдат съчетани с уют, празнично настроение и щипка надежда. Белослава е ревностен оптимист и вярва, че красотата е в очите.

„Красота“ е заглавието и на новия й четвърти студиен албум. Самата Белослава е завършила фотография в Лос Анджелис, но реализира естетическия си финес в музиката. Тя успешно съчетава ангажиментите на съвременната домакиня, с  деловите задачи на семейния бизнес и творческите проекти на сцената. Как певицата постига успех в различните си превъплъщения, как появата на дъщеря ѝ Дара променя живота ѝ, за какво мечтае и какво планира - зрителите ще научат в събота (10 декември) от 22:00 часа по БНТ HD.

Гледайте предаването „Извън играта“ на 10-ти декември (събота) от 22:00 часа по БНТ HD!          
Виж още