Извън играта
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
4 Март 2017, 34 МИН.
Христо Мутафчиев – гост в „Извън играта“
Виж още
            Гост в предаването „Извън играта“ в събота ще бъде председателят на Съюза на артистите в България - Христо Мутафчиев. С водещата Люба Пашова ще говорят за това как съвременното общество възприема свободата и съществуват ли „хъшовските“ патриотизъм и гордост днес?

Актьорът, изиграл емблематични образи в киното и театъра и озвучил редица любими киногерои, ще разкаже за родния си град Карлово. В детските му спомени изпъкват емоциите от филмите, прожектирани в градското лятно кино и първата му роля, която получава, когато е едва на 4 години и половина в късометражния филм „Каската“. Таланта му открива покойният режисьор Константин Варадинов, а по професията се увлича, гледайки играта на легендарния Тодор Колев.

Христо Мутафчиев ще разкрие любопитни истории и от годините в Театралната академия, където следва в класа на професорите Надежда Сейкова и Илия Добрев. Популярен става с превъплъщението си в Ачо от култовия телевизионен сериал „Дунав мост“. През 2000 година получава наградата за млад актьор „Иван Димов“, а пет години по-късно е носител и на „Икар“ за главна мъжка роля в спектакъла „Големанов“.

Христо Мутафчиев ще говори още за оцеляването и възможно ли е то без любовта на човека до теб. Зрителите ще видят романтично признание към половинката в живота му - Елица и съкровен разказ за трите му деца – Асен, Благовест и Ая – тази седмица от 22:00 часа в „Извън играта“.

Предаването ще завърши с изпълнение на живо на песента „Бел кон“ от представлението „Хъшове“ на Александър Морфов.

Гледайте предаването „Извън играта“ в събота (4 март ) от 22:00 часа по БНТ HD!

Виж още