Извън играта
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
17 Декември 2016, 35 МИН.
Певицата в „Цвят лилав“ – Ирина Флорин в „Извън играта“
Виж още
            Тази седмица гост в предаването „Извън играта“ по БНТ HD ще бъде певицата Ирина Флорин. 20 години след като песента ѝ „Цвят лилав“ промени картата на българската съвременна поп музика, Ирина Флорин irina-florinще разкрие тайната за това как се създава неостаряващ хит и как се поддържа любовта на феновете. В събота - 17 декември, от 22:00 часа пред водещата Люба Пашова тя ще повдигне завесата към личния си свят, извън прожекторите на сцената.

В студиото на предаването Ирина Флорин ще разкаже за най-успешните и за най-тежките моменти от живота и кариерата си. Тя ще сподели своите спомени от първите си стъпки на музикалната сцена като вокал в първата формация на група „Домино“, за подкрепата на композитора Стефан Димитров, както и за първите ѝ самостоятелни изяви. За смъртта на майка ѝ, за мечтата на баща ѝ тя да стане лекар, за приятелството с бащата на сина ѝ – зрителите ще научат в събота вечер.

След края на голямото турне „Цвят лилав – 20 години по-късно“, Ирина Флорин ще сподели впечатления и емоции от музикалното събитие. Турнето премина с концерти в 6 града от страната с участието и на други звезди от българската музикална сцена. Успехът му е поредното доказателство за това, че интересът на публиката към Ирина Флорин и нейната музика не се е променил през годините.

Освен на сцената певицата е високо оценена и в модната индустрия като дизайнер на собствено марково облекло, в което превъплъщава своята ярка индивидуалност и талант.

Гледайте предаването „Извън играта“ в събота - 17 декември, от 22:00 часа по БНТ HD!          
Виж още