Извън играта
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
19 Ноември 2016, 35 МИН.
Радостин Стойчев – гост в студиото на „Извън играта“
Виж още
            Тази седмица гост в предаването „Извън играта“ по БНТ HD ще бъде най-успешният клубен треньор в историята на България – Радостин Стойчев. Кой е той извън волейбола и възможно ли е личният му живот да се разграничи от спорта? Зрителите ще научат тази събота - 19-ти ноември, от 22:00 часа.

Пред водещата на предаването Люба Пашова волейболният специалист ще разкрие съкровени спомени за майка си и нейната мечта да го види като шампион на Италия. Трето поколение треньор във фамилията, Радостин Стойчев ще оправдае очакванията ѝ, но за съжаление, тя не става свидетел на триумфа на сина си на Апенините.

Радостин Стойчев ще разкаже за голямата си любов в живота, която среща случайно на един паркинг, за двете си деца по документи и за третото – по призвание, за общата къща, която са си построили в италианския град Тренто с волейболната звезда Матей Казийски, както и за съвместната им школа у нас за млади таланти в спорта. И не на последно място – за грешките и за предателствата, които никога не прощава.

Бившият селекционер на националния ни тим има зад гърба спечелени четири световни клубни титли и три от Шампионска лига. През пролетта Радостин Стойчев се раздели с италианския волейболен отбор „Тренто“, с който постигна всичко възможно на клубно ниво. И до днес мечтата му е да спечели олимпийско отличие.

Накъде ще се насочат професионалните му търсения в бъдеще, след като името му често се спряга сред възможните селекционери на клубове от челната петица в света - ще стане ясно в събота вечер по БНТ HD.

Гледайте тази събота - 19 ноември, Радостин Стойчев - гост на Люба Пашова в студиото на "Извън играта", 22:00 часа по БНТ HD.          
Виж още