Светът е 7
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
17 Февруари 2017, 27 МИН.
Европа за сигурността
Виж още
            В предаването ще видите:

Канада – Европа след Тръмп - репортаж на Деси Ван Дам от Брюксел;

Европа за сигурността - разговор с Емилиян Лилов за Мюнхенското споразумение;

Франция преди избори - разговор с Тони Николов за хибридната война и изборите;

Ядрени опити и политически ходове - скайп разговор с Георги Джартов;

Шоубизнес и политика - репортаж на Джанан Дурал.          
Части
17 Февруари 2017, 02 МИН.
Шоубизнес и политика
Церемониите по раздаване на награди в света на шоубизнеса са в разгара си. От сцената обаче не се чуват само послания за кино и музика, а за политика. Джанан Дурал разказва за тенденцията артистите да използват гласа си за различни каузи.
17 Февруари 2017, 05 МИН.
Ядрени опити и политически ходове
Както вероятно си спомняте, по време на своята предизборна кампания, американският президент Доналд Тръмп направи доста остри изказвания по повод някои от азиатски страни. Има ли очаквания за промяна в американската външна политика след срещата му с японския премиер Шинзо Абе? Разговор с нашия сътрудник за Азия Георги Джартов.
17 Февруари 2017, 08 МИН.
Франция преди избори
Броени месеци преди президентските избори във Франция, говорихме с Тони Николов. При предишната ни среща все още не бяха ясни кандиатите на водещите партии. Сега картите са на масата. Как изглежда надпреварата вижте в "Светът е 7".
17 Февруари 2017, 06 МИН.
Европа за сигурността
Германия е временна столица на международната дипломация. В момента Бон е домакин на срещата на външните министри от Г-20, на която се състоя и една важна световна премиера – първата среща на живо между новия шеф на американската дипломация Рекс Тилърсън и руския външен министър Сергей Лавров. Фокусът на събитията ще се пренесе в Мюнхен, където започва Мюнхенската конференция по сигурността. За тези две събития разговаряхме с Емилиян Лилов от "Дойче веле".
17 Февруари 2017, 02 МИН.
Канада – Европа след Тръмп
Седмицата на Тръмп започна със среща с канадския премиер Джъстин Трюдо. Скандалният президент и много харесваният премиер имаха прагматична среща. В последните дни Трюдо беше в Европа за подписване на спорното търговско споразумение. Вижте как в репортажа на Десислава Ван Дам от Брюксел за "Светът е 7".
Виж още