Здравето отблизо
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
31 Май 2016, 45 МИН.
Ден без тютюнев дим
Виж още
            В предаването ще видите:

Ден без тютюнев дим. Спазват ли се действително забраните за пушене на обществени места?

Мисия "Здраве": изложение на Българския икономически форум.

Ще намерим решение за най-сложния летен проблем: как да подберем правилния бански костюм.

Останете с нас, вижте истинските неща отблизо от 10.30 часа.          
Части
31 Май 2016, 06 МИН.
"Здравно досие": Дичо
Ева Кикерезова надникна в здравното досие на татко на годината. Какво всъщност е да си татко на годината и вярно ли е, че сменяш пелени от сутрин до вечер? Разберете от Дичо в „Здравето отблизо“.
31 Май 2016, 08 МИН.
Как да си изберем бански костюм
Наближава лятото, а подготовката за летните дни започва с кошмара, наречен "Да си намеря хубав бански костюм". Драмата е огромна, защото хем искаме да сме модерни, хем оскъдното парче плат да скрие недостатъците и да подчертае достойнствата ни. В "Здравето отблизо" с имидж консултанта Ивета Петрова ще говорим по темата как да изберем най-подходящия бански.
31 Май 2016, 04 МИН.
Функционална диагностика на белия дроб
В студиото на „Здравето отблизо“ Татяна Петрова от Районна здравна инспекция – София направи функционална диагностика на белия дроб. Вижте във видеото.
31 Май 2016, 05 МИН.
Мисия "Здраве"
И тази година изложението на Българския икономически форум наречено "Мисия здраве" ще събере на на едно място фармацевтични и козметични компании, здравни заведения, здравноосигурителни компании, спортни и СПА комплекси, производители на биохрани и хранителни добавки – всички, които помагат на нашето здраве и ни карат да се чувстваме и изглеждаме добре. Запознаваме ви с акцентите на изложението тази година.
31 Май 2016, 12 МИН.
Световен ден без тютюнев дим
31 май е световен ден без тютюнев дим, но ние все още сме далеч от тази реалност. Въпреки мерките за забрана на пушенето на обществени места, все още не сме ги приели съвсем сериозно, поне не всички. Има места, които са извън правилата, а въображението в обособяване на всякакви космически приспособления за пушене през зимата достигна висоти. Ще покажем мненията на пушачи и противници на пушенето, а в студиото ще ви срещнем с д-р София Ангелова, актрисата Биляна Петринска и Татяна Петрова от Районната здравна инспекция - София.
Виж още