Здравето отблизо
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
12 Януари 2017, 46 МИН.
Лечение на дискова протрузия и херния без болка
Виж още
            В предаването вижте:

Кога и как помага хиропрактиката? Алтернативен метод за справяне с гръбначните изкривявания. Лечение на дискова протрузия и херния без болка. Гост в предаването д-р Питър Грегор – специалист по хиропрактика.

"Природна аптека": Да заздравим костите си с природни средства!

Рубриката "Здравно досие".

Живеем ли във времева примка? Отговорите на астрлолога Хули Леонис.

Ауровил – свещено място за всеки човек.

Забавните страни на зимата.

Гледайте "Здравето отблизо" всеки делник от 10:30 часа по БНТ!          
Части
12 Януари 2017, 01 МИН.
Забавната страна на студените дни
Зимата може да е неприятна за много от вас, но както всяко нещо, така и студените дни имат своята забавна страна. Попаднахме на няколко забавни ситуации. Насладете им се и вие! 
12 Януари 2017, 04 МИН.
Ауровил – свещено място за всеки човек
Всеки от нас един или друг начин си е пожелавал да попадне на място където няма завист, няма надпревара и парите не означават нищо. Такова място съществува. Може би сте чували, че в югозападната част на Индия, под егидата на Юнеско, има едно кътче наречено Ауровил. Вижте повече за него в рубриката "Светът отблизо"!
12 Януари 2017, 09 МИН.
Живеем ли във времева примка?
Живеем ли наистина във времева примка? Като се замисли човек, всичко се повтаря през определен период от време. Днес с астролога Хули Леонис си говорихме по тази изключително интересна тема. Вижте във видеото!
12 Януари 2017, 10 МИН.
„Здравно досие“: Проф. Греди Асса
Днес в рубриката „Здравно досие“ ви показахме художника проф. Греди Асса и неговата автобиографична изложба.
12 Януари 2017, 01 МИН.
„Природна аптека“: Да заздравим костите си с природни средства
В човешкото тяло съществуват около 210 кости, които са едни от най- важните части в нашия организъм. Те съхраняват минералните соли за тялото, произвеждат повечето кръвни клетки и ни помагат да стоим изправени и да се движим свободно. Вижте кои са най-полезните храни за тях в рубриката "Природна аптека".
12 Януари 2017, 13 МИН.
Що е хиропрактика и как помага за лечението на болкити в гърба и кръста
В студиото е д-р Питър Грегор – специалист – хиропрактор с 20 годишен опит. Завършва образованието си в Сейнт Луис, Мисури през декември 1994 година и практикува предимно в САЩ. От няколко години е в България и успява да помогне на десетки българи да възвърнат нормалния начин на живот. С него ще си говорим за това как можем да лекуваме заболяванията на костната система и как да се предпазим от болките в гърба и кръста? 

Виж още